EXPOSED

04. november kl. 20.30

Beth B’s dokumentar EXPOSED vises i Norge exklusivt hos oss i Tønsberg filmklubb!

EXPOSED
Beth B, USA 2013

Burleskdans slik du aldri har sett det før.

WorldFamousBob-Saluting-and-DirtyMartiniUndergrunnsfilmskaperen Beth B, dokumenterer åtte banebrytende kunstnere fra neo-burlesque-scenen i New York.

Beth B har fulgt artistene over flere år, og har filmet øvelser, forberedelser, private opp-og nedturer, og ikke minst de spesielle sceneshowene. Kunstnerne opererer på grensen av burlesksjangeren. Ved å bruke nakenhet som virkemiddel settes det søkelys på de siste seksuelle, og sosiale tabuer i dagens samfunn. Kombinasjonen av politikk, satire og fysisk humor brukes til å sette spørsmålstegn ved begrepet «normal».

Filmen er en populistisk blanding av både kunst og underholdning. Den utfordrer våre tradisjonelle oppfatninger om kropp, kjønn og seksualitet. Exposed tar opp temaer som moral, religiøsitet og seksuelle oppfatninger, fra helt nye perspektiver. Den gir også en ny generasjon av den kulturelle
avantgarden en plass i rampelyset. Kunstnerne i filmen tar i bruk en klassisk, men fortsatt tabubelagt kunstform, og driver den til det ekstreme slik du aldri har sett den før.

Mer om filmen og Beth B finner du også her.

Arrangementet er et samarbeid mellom Tønsberg filmklubb og film-serien «ab:sicht» fra Berlin.
absicht_schwarz_grau_english

Reklamer

En kommentar om “EXPOSED

  1. Tilbaketråkk: Høstprogrammet | TØNSBERG FILMKLUBB

Det er stengt for kommentarer.