KORTFILMKVELD MED REGISSØRBESØK: MARIUS MYRMEL

marius_myrmel_portrett

26 år gamle Marius Myrmel fra Stokke er et av landets største regitalenterI 2016 vant han Amanda for filmen Frysninger. Til oss kommer han med sine tre siste kortfilmer. 

Et barn er borte, og foreldrene sitter meningstomme tilbake med hverandre. En voldtektsanklage skaper dønninger i lokalsamfunnet. I en guttegjeng kjenner alle på den samme underlegenheten og på behovet for å tilkjempe seg de andres gunst. 

Marius gir oss små mennesker med store skjebner, korte innblikk i lange smerter. Perspektivene er nære, det er hudløst og ærlig og solid plantet i vår tid. 

 Kveldens tre kortfilmer kompliserer og utdyper samfunnsaktuelle tema vi ellers gjerne bare ser på medias forsider. Her trer hodene og hjertene frem med all sin menneskelighet. 

Vi i filmklubben er glade for å presentere et lokalt forankret kortfilmprogram med regissørbesøk. Marius stiller til intervju og spørsmål fra salen etter visningene. 

 

Vektløs, Rustning, Ringvirkninger 

Norge, 2017/2018, 67 minutter
Regi: Marius Myrmel 

Medvirkende: Trude-Sophie O. Anthonsen, Albert L. Janko, Alfred E. Strande, Jakob L. Fort, Rebekka A. Kjølle, Vilde Johannesen m.fl.
Norsk tale 

Aldersgrense: 15 år
Format: DCP