La Dolce Vita. 18. August 20:30 på kilden kino.

……og vi går i gang! Det er mye som slett ikke er så søtt for tiden, så vi er her for å bringe DET SØTE LIV!

Tirsdag 18. august begynner altså filmklubben igjen, for første gang siden mars, og vi gleder oss så. Kom og se LA DOLCE VITA med oss!
Resten av høstprogrammet er fortsatt under konstruksjon, men fullt av overraskelser blir det IKKE – det baseres på slikt vi ikke fikk vist i vår, og kjøpte du medlemsskap våren 2020 er du derfor fortsatt medlem høsten 2020.

Merk at vi må ta litt koronahensyn i filmklubben også:

*For det første er det bare lov til å slippe inn 42 personer i sal 9, så vil du være sikker på å ha billett, så bør du møte opp i god tid. Vi sitter og selger fra klokka 19.30.

*For det andre vil vi gjerne ha betaling i vipps hvis du kan få det til!

*For det tredje er vi forpliktet til å notere navn og telefonnummer på alle som besøker oss, i tilfelle vi ender opp med å måtte smittespore. Så det må være greit hvis du vil gå på filmklubben i høst! Og er vel kanskje enda en grunn til å møte opp litt før aller siste liten.

*For det fjerde må dere nok ta med egen kaffe og kjeks akkurat i høst. Eller kanskje støtte kiosken på Kilden kino ennå litt mer enn vanlig? Ikke så greit å være kino heller i koronatiden.Vi regner ellers med at filmklubbere er svært ansvarlige mennesker som selvfølgelig ikke går ut når de er syke, og som holder tilbørlig avstand og ikke klår for mye på folk fra andre husstander – så dette skal vi bli trygt. Åh, som vi gleder oss!