BLI MEDLEM

Filmklubben er åpen for alle!

Kan hvem som helst bli medlem av Tønsberg filmklubb?
Ja!

Hvem kan komme på visningene til filmklubben?
Alle medlemmer!

Hvordan bli medlem?
For å bli medlem tropper du opp før visningen på Kilden kino, og kjøper medlemskap sammen med kinobilletten. Enkelt og greit!

Ettersom filmvisningene våre er lukkede, må man være medlem i Tønsberg filmklubb for å få se filmene vi viser. Det er ingen andre krav for å bli medlem enn at du må betale 100 kr pr. semester for medlemskapet. Det er dessverre ikke mulig å ta med en venn på medlemskortet ditt. Medlemskap i Tønsberg filmklubb, gir gratis medlemskap i andre filmklubber og cinematek som er medlem av NFK, inkludert Cinemateket i Oslo.

Kom gjerne litt tidlig dersom du har lyst til å diskutere film med andre filminteresserte før visningen. Vi deler ut kaffe utenfor sal 9, på Kilden kino fra kl. 19.45.

Medlemskap kr. 100 pr. semester
Billettpris er kr. 50 pr. film

Billetter og medlemskap selges på en egen stand før filmen begynner. Ettersom vi dessverre ikke har en kortautomat, oppfordrer vi alle til å ta med kontanter.

Vi ønsker alle filminteresserte velkommen!

Tønsberg filmklubb får aldri nok av kloke hoder og initiativrike, kreative, bra folk.
Kanskje kunne du tenke deg å engasjere deg med for eksempel grafisk design (plakater, brosjyrer og alt hva hjertet begjærer av visuell formidling av alt vi driver med), økonomi (kasserer-relaterte ting, men også den store og spennende jobben med å skaffe sponsorer og finne flere finansieringskilder så vi kan gjøre flere morsomme ting!) eller teknikk (når vi viser filmer utenfor kinoen har vi bruk for noe flere folk til å bytte på med maskinist-siden av saken – dagens kinomaskinist er en person som har klart hode hva angår ulike filformater og elektroniske avspillingsmetoder)

Ta kontakt på filmklubben eller send en mail til info@tonsbergfilmklubb.no! Vi vil så gjerne ha deg med!